Alliade

Vrijwilligers bij Alliade

Mensen met hart voor de zorg en nét dat stukje extra aandacht voor de cliënt. Bij Alliade kunnen we niet zonder vrijwilligers. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan de zorg en ondersteuning die wij bieden. Samen hebben we als doel: een goed en zinvol leven voor de cliënten.

Vrijwilligers kunnen zich op verschillende manieren bij ons inzetten. Samen een stuk wandelen of fietsen, gezellig een kopje koffie drinken, sportief bezig zijn of spelletjes doen. Vrijwilligers bedenken en doen het gewoon! Wilt u activiteiten met een vaste cliënt doen? Dat kan. U kunt ook een groep of verschillende bewoners of cliënten helpen. Samen met de coördinator en medewerkers besluit u welke manier het beste bij u past.

Maatjes voor de cliënten

Bij Alliade helpen vrijwilligers met de zorg en ondersteuning die wij bieden. Ze geven extra aandacht en hulp aan cliënten en dat heeft een positief effect op hun gezondheid. Vaak zijn vrijwilligers de beste maatjes van cliënten. Persoonlijke aandacht staat altijd centraal. Dat is vaak ook de motivatie van vrijwilligers: iets kunnen betekenen voor een ander.

© 2022 - Alliade
Website
scrollen