Alliade

De leukste bijbaan en vakantiewerk in de zorg

Wil jij deze zomer bijverdienen, maar ook zinvol werk doen? Bij het Simmerteam van Zorggroep Alliade ben je aan het juiste adres!

Als vakantiekracht ga jij aan de slag binnen één van de zorgonderdelen van Alliade, in een functie die bij jou past. We zijn op zoek naar mensen met én zonder een zorgopleiding. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Simmerteam

Alliade gaat voor een goed en zinvol leven van kwetsbare ouderen en mensen met een (licht) verstandelijke of meervoudige beperking. Met ruim 6.000 medewerkers bieden wij zorg aan meer dan 7.000 cliënten in de gehele provincie Friesland. Samen met hen kijken we naar wat wél kan!

Het Simmerteam bestaat uit enthousiaste medewerkers die inspringen op een locatie waar dat nodig is. Met locaties door heel Friesland betekent dat afwisseling in diensten, cliënten en zorgvragen. Maar altijd bij jou in de buurt. Zo kun je in korte tijd veel ervaring opdoen, verdien je geld en leer je veel nieuwe mensen kennen. Vind je het fijn om op één vaste locatie te werken? Ook dat is mogelijk!

We zoeken mensen met en zonder een zorgopleiding!

Ben je in het bezit van een zorggerelateerd diploma of ben je nog bezig met je opleiding? Dan kun je bij ons aan de slag in de gehandicaptenzorg of in de ouderenzorg. Heb je geen zorggerelateerd diploma, maar wil je deze zomer betekenisvol werk doen en geld verdienen? Ook dan hebben wij een functie voor jou. Je kunt bij ons aan de slag als woonleefassistent of huishoudelijk medewerker. Er is dus altijd een functie die bij jou past waarin je deze zomer aan de slag kan bij Alliade.

Wat ga je doen?

Bij het Simmerteam is geen dag hetzelfde, waardoor jij voldoende uitdaging krijgt en veel kan leren. Samenwerken met collega’s geeft je veel energie, maar je kunt ook zelfstandig goed uit de voeten. Zo ben jij het aanspreekpunt op de huiskamers, maar is er altijd een vaste collega van de locatie aanwezig waarmee je kunt overleggen. Je ondersteunt de cliënten bij hun algemene dagelijkse handelingen, zoals uit bed komen, aan- en uitkleden en eten (maken). Daarnaast onderneem je leuke activiteiten met cliënten, zoals spelletjes spelen en een stukje wandelen. Je verzorgt het ontbijt, lunch of diner en je zorgt ervoor dat de leefomgeving van de cliënten netjes en schoon is.

Wat bieden wij jou?

Werken bij het Simmerteam levert niet alleen geld op, maar je onderneemt ook veel leerzame en leuke activiteiten met de cliënten. Je doet ervaring op in de zorgsector en je gaat met een gewaardeerd gevoel naar huis. Je doet écht betekenisvol werk deze zomer.

Daarnaast krijg je een contract met een vast aantal uren. Wil je een keer extra werken? Dat kan gewoon! Zo kun je in ons digitale planningssysteem aangeven wanneer je wel en niet beschikbaar bent. Je mag verschillende trainingen en cursussen volgen (op onze kosten!). En je krijgt ook toegang tot ons intranet, waar we als eerste al onze vacatures plaatsen. Zo kun je vanuit het Simmerteam makkelijk doorstromen naar andere functies binnen Alliade.  

Vragen of meer informatie?

Heb je vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 – 24 44 200 of mailen naar flexpool@talant.nl.
Liever appen? Stuur dan een WhatsApp berichtje naar een van de onderstaande collega's:

  • Yannick Willemsma, corporate recruiter: 06 – 15 68 22 71
  • Daphne Assen, corporate recruiter: 06 – 31 14 63 01
  • Trijntje van der Bij, hoofd Bureau Personele Planning: 06 – 12 41 35 30

Neem contact met mij op

Wil je dat we contact met jou opnemen om de mogelijkheden van het Simmerteam bij Allliade te bespreken? Laat je gegevens hieronder achter en je hoort zo snel mogelijk van ons!

© 2022 - Alliade
Website
scrollen