Nadine Reinsma

Sinds juni 2022 versterk ik het team van Diëtetiek Ouderenzorg van Alliade. In 2022 ben ik afgestudeerd als diëtist in de richting Voeding en Zorg en heb mijn studie af kunnen ronden binnen een revalidatie-instelling. Doordat ik in 2022 ben afgestudeerd zit de theorie vers in mijn geheugen en zorgt voor een passende begeleiding voor de client in de praktijk bij Alliade.

Binnen Alliade wonen en revalideren cliënten en patiënten met verschillende ziektebeelden, van neurologische aandoeningen en Alzheimer tot COPD, en dit maakt mijn werk afwisselend en interessant.

Bij de begeleiding van cliënten zijn communicatie en inlevingsvermogen voor mij essentieel. Ik voel mij betrokken bij mijn werk, ben nieuwsgierig en wil cliënten de juiste voedingszorg bieden om bij te dragen aan kwaliteit van leven voor de cliënt. Iemand gezonder en met plezier zien eten geeft mij voldoening in mijn werk als diëtist!

Binnen Alliade werken we multidisciplinair samen en dit leidt tot mooie resultaten bij het verbeteren van de algehele gezondheid van de client. Ik kijk er naar uit mij verder te specialiseren op voeding en medisch gebied en mijn positie binnen de multidisciplinaire samenwerking te vergroten.

Foto's

  • Delen

Kenmerken


Categorieën
Leeftijdscategorieën Ouderen
Hoofdgebieden Ouderenzorg

Algemeen
Functie titel Diëtist (vakgroep dietetiek)

Specialist
Studie HBO Voeding en Dietetiek
  • Delen

Gerelateerde pagina's


Behandelingen